English  | Deutsche  |  Español | Français

Trek Travel Cycling Center – Girona

Girona is de ultieme fietsbestemming en het is de thuisbasis voor Trek Travel in Europa. Of je nu een fietsreis met een gids wilt maken, een offroad gravel ride camp wilt doen of in je eigen tempo zelf je routes wilt bepalen, in Girona kan het allemaal. Trek Travel is een onderdeel van Trek bikes en kan al je vakantiedromen op elk fietsniveau in en rond Girona organiseren en je bovendien voorzien van huurfietsen.

Girona en Costa Brava fietsreizen  |  Girona fietsverhuur  |  Girona Upgrades


Kies uit:

Girona Fietsreizen

Het zonovergoten Spanje lonkt met diverse mogelijkheden waaruit je kunt kiezen: fietsritten met gids, fietstrainingskampen, zelf je routes bepalen, privé-fietstoeren of à la carte-opties.

Fietsreizen Spanje

Girona fietsverhuur

De Domane SL 7 is de meest comfortabele endurance racefiets van Trek en hij is perfect geschikt voor allerlei soorten ritten. De Trek Verve+ en Domane+ LT bieden trapondersteuning en geven je het vertrouwen dat je alle obstakels onderweg kunt overwinnen.

Girona fietsverhuur

Girona Ride Camps

Speciaal ontworpen voor de geoefende fietser, want deze trainingskampen focussen zich helemaal op het fietsen. De 4- en 7-daagse Girona Ride Camps gaan dwars door het trainingsgebied van vele professionals. Het Girona Gravel Ride Camp is bedoeld voor degenen die de prachtige gravelwegen rond Girona willen verkennen.

Girona trainingskampen

Girona fietsroutes

De experts van Trek Travel nemen je mee op de beste ritten rond Girona en hebben een complete bibliotheek met prachtige routes die je kunt rijden met behulp van de Ride with GPS-app. We hebben de routes speciaal geselecteerd en ze lopen uiteen van recreatief tot zeer inspannend waarbij je tevens onderweg allerlei leuke tips krijgt.

Girona fietsroutes

Accommodaties en particuliere verhuurders

Laat Trek Travel een onvergetelijk verblijf voor je arrangeren met een ruime keuze uit diverse soorten accommodaties. Bij zowel toeren met gids als de trips waarbij je zelf de routes bepaalt, zijn accommodaties van start tot finish inbegrepen. Als je graag op andere data wilt reizen en je trip helemaal zelf wilt samenstellen, kijk dan op onze à la carte-aanbiedingen om je eigen droomvakantie samen te stellen.

Accommodaties en particuliere verhuurders

Girona Upgrades

Als je aanvullende accessoires wilt huren zoals carbon wielen of een gps, technische ondersteuning van onze gecertificeerde gidsen wilt hebben of een compleet op maat gemaakte Girona-fietsbelevenis, dan kunnen we exact maatwerk verlenen om jouw droomvakantie te realiseren. Trek Travel laat je graag de omgeving zien van ons Europees hoofdkwartier.

Girona Upgrades


Girona en Costa Brava fietsreizen.

 

Bekijk alle nieuwe reizen

Deze trip is geweldig. De regio Costa Brava is een fantastische reisbestemming om te fietsen. De perfecte combinatie van rust en inspanning met werkelijk adembenemende beklimmingen en afdalingen.

– Mary Ellen, gast bij Trek Travel


Let’s Go.

Neem contact met ons op als je een fiets wilt huren, een toer met een gids wilt maken of je eigen droomvakantie op de fiets in Girona wilt samenstellen. We nemen binnen 24 uur contact met je op.

Let op: alle transacties vinden plaats in het Engels.