English | Español | Deutsche

De wereld ontdekken op je eigen manier in 2021

Er is meer mogelijk dan ooit met nieuwe fietsbestemmingen, zelfstandige avonturen en een compleet vernieuwde collectie elektrische fietsen. Maak spannende tochten aan de Costa Brava, door Noorwegen en in Aspen en ontdek klassieke 4-daagse fietsreizen in Toscane, de Provence en Puglia. Met aangescherpte veiligheidseisen, een uiterst flexibel annuleringsbeleid en gunstigere prijzen voor privéreizen wordt 2021 het jaar om
de wereld te ontdekken op je eigen manier.

Nieuwe routes | Nieuwe manieren van reizen | Bekroonde fietsen & uitrusting


Costa Brava-fietsreis

De zeebries. Uitzicht op de Middellandse Zee. Luxe aan het strand. Dit is fietsen aan de Costa Brava. De aanlokkelijke Middellandse Zeekust, waar bergen en zee samenkomen, de zon volop schijnt en je uitkijkt op de beeldhouwwerken van de branding, zorgt samen met de Catalaanse charme voor een onvergetelijke fietsvakantie. Onze Costa Brava-fietsreis is een unieke kans om privé te genieten van proeverijen, een zeiltocht en rondleidingen met een gids die je meevoert langs het drama en de romantiek van Catalonië. Meer informatie »

Costa Brava-fietsreis
Fietsreis door wijngebied Californië

Fietsreis door wijngebied Californië

Dompel je zintuigen onder in ‘s werelds fraaiste fietsgebieden in onze volledig vernieuwde fietsreis door de wijnstreken van Californië. Wat is er stijlvoller dan je een week lang laven aan de adembenemende vergezichten en de uitmuntende wijn van Napa en Sonoma? Ook de zorgvuldig geselecteerde luxe accommodaties en schitterende avonturen zullen een onuitwisbare indruk achterlaten van dit wijngebied Bekijk de route of lees wat er nieuw is op deze prachtige reis door de wijnstreek.

Fietsreis Aspen

Aspen in Colorado paart een luxe vakantie aan een feest voor buitensporters. Geniet op onze gloednieuwe route door dit walhalla voor fietsers van verbluffend natuurschoon. De schitterende hellingen zijn in de winter zeer populair onder skiërs, maar in de warmere maanden met de hoge passen, serene valleien en zonovergoten wilde bloemen ook een droombestemming voor fietsers. Je slaapt in deze onovertroffen vakantie in een eersteklas hotel in het hart van Aspen, van waar je glorieuze tochten kunt maken langs de rode en goudgele espen. Meer informatie »

Fietsreis Aspen
Fietsreis Noorwegen

Fietsreis Noorwegen

Je kunt van alles zeggen over hoe bijzonder het landschap van Noorwegen is en wat het zo’n zeldzame en onbekende fietsbestemming maakt. Je ziet hier overal de Scandinavische levenshouding terug, van de duizelingwekkende gletsjers tot de gekartelde bergwanden als uit marmer gehouwen. Voor onze volledige vernieuwde fietsreis in Noorwegen hebben we samengewerkt met lokale fietsers, zodat je optimaal kunt genieten van de schoonheid van het land der fjorden. Meer informatie »


Bekijk alle nieuwe reizen

We zijn zo dankbaar dat onze gasten Trek Travel blijven aanbevelen aan vrienden en familie, want dit weerspiegelt onze inspanningen om ze iedere keer weer een onvergetelijke vakantie te bezorgen. We blijven nieuwe bestemmingen en data toevoegen, zorgvuldig belevenissen over de hele wereld samenstellen en daarvoor de beste fietsen en uitrusting leveren. Het is onze missie en ons genoegen om je op de fiets de wereld te laten zien. Ongeacht of je al bekend bent met de Trek Travel-familie, we ontvangen je met open armen in 2021.

– Tania Burke, directeur


Explore Self-Guided Bike Tours

Zelfstandige fietsreizen

Heb je ooit wel eens de weg op willen gaan zonder na te denken over een plan? Of wil je misschien meer trappen en minder mensen om je heen? Dan heeft Trek Travel voor jou onze nieuwe zelfstandige reizen. Voor deze unieke rondtochten kies je zelf je gezelschap en je favoriete delen van de routes van Trek Travel – de mooiste trajecten, fietsen van wereldklasse en onderweg de beste accommodaties. Bovendien kun je altijd onze lokale gids bellen als je hulp nodig hebt. Zelfstandige reizen »

Bekijk onze nieuwe zelfstandige reizen, zoals:

4-daagse fietsreis

Trek Travel biedt een onlangs uitgebreide collectie vierdaagse fietsreizen en fietsweekends waarop je zeker ontspant, uitrust en bijkomt. Onze uitstapjes zijn ideaal als je weinig tijd hebt, maar graag actief vakantie viert in een wijnstreek, een mooi natuurgebied of Europa’s meest luxe bestemmingen. Boek je reis »

Bekijk onze nieuwe 4-daagse reizen, zoals:

4-daagse fietsreis
Privéfietsreizen

Privéfietsreizen

Jouw reis, jouw mensen, jouw planning Stel je privéreis samen door exclusief voor jou en je gezelschap te reserveren op een beschikbare datum. Je kunt dan helemaal in je eigen tempo genieten van een heerlijke tocht, uitstekend eten en pure ontspanning. Met onze nieuwe prijzen voor privéreizen is 2021 het beste jaar om te genieten van de privévakantie van je leven. Ga privé »

Fietsreizen à la carte

Als experts in fietsreizen kunnen wij je helpen met het regelen van jouw ideale vakantie. Kies je bestemming en bekijk onze opties om je eigen vakantiepakket samen te stellen. We kunnen je reis zeer simpel maken of juist tot in detail uitgewerkt. Wil je een Trek Travel-gids als gediplomeerde mecanicien en begeleider mee? Dat gaan we doen. Heb je genoeg aan een huurfiets en routes? Prima. Het is jouw vakantie: geef gewoon aan wat je wel en niet wil, dan regelen wij het. Je eigen vakantie samenstellen »

Fietsreizen à la carte
Electric Bike Tours on the Trek Verve+

Trek Verve+ elektrische hybride fiets

Ervaar de nieuwe collectie e-bikes van Trek met de kracht van elektrische ondersteuning, waardoor elke rit ontspannen gaat. De Verve+ is voorzien van een frame met lage instap om heel makkelijk op en af te stappen en voorvering om de scherpe kanten van hobbels in de weg af te halen. De Verve+ verkrijgbaar op allerlei bestemmingen. Meer informatie »

Trek Domane+ LT elektrische racefiets

Zelfs fanatieke fietsers zullen blij zijn met het extra zetje van de Trek Domane+ heuvel op of bij tegenwind. Deze elektrische racefiets combineert het beste van de Domane racefiets met lichte trapondersteuning als je dat echt nodig hebt. Niet voor alle reizen beschikbaar. Meer informatie »

Ride the Domane+ electric road bike with Trek Travel
Trek Domane SL 7 Disc

Trek Domane SL 7 Disc

Het zou niet de fietsvakantie van je leven zijn zonder de beste fiets in de industrie. In 2019 hebben we onze collectie verrijkt met de bekroonde Domane SL 7 met zijn Shimano Ultegra schijfremmen. Als je de lichtgewicht stabiliteit en comfort van de Domane combineert met de ultieme veiligheid en remkracht van schijfremmen, krijg je de beste fiets op aarde. En weet je wat het allermooiste is? De prijs van de fiets is bij de reis inbegrepen. Meer informatie »